2622028376 Καραϊσκάκη 22, Αμαλιάδα, Ηλείας alex.manolopulos@gmail.com

 

Επίτιμος Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός T.U. Darmstadt


Επίτιμος Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός T.U. Darmstadt


ΘΩΜΑΣ Γ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθύνων Οικονομικών


 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Γραμματειακή υποστήριξη

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

To γραφείο μας ιδρύθηκε το 1967 από τον Γεώργιο Μανωλόπουλο, πολιτικό μηχανικό ο οποίος σπούδασε και αποφοίτησε στην Γερμανία (T. H Darmstadt).
Κατά την διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε επί του αντικειμένου σε γραφεία μελετών και κατασκευών. Κορύφωσε την επιχείρηση μεσα στην δεκαετια του ‘90 απαριθμωντας περιπου πεντε χιλιαδες αδειες (κατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια) και αρκετά δημόσια έργα, τόσο στο νομό Ηλείας όσο και σε άλλα αστικά κέντρα όπως Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

 

Η αφοσίωση του στην δουλειά του και η συνεχής επιμόρφωση, έκαναν γρήγορα γνωστό το όνομά του. Την δεκαετία του ενενήντα ο πρωτότοκος γιος του, Αλέξανδρος Αρχιτέκτονας μηχανικός (T. U Wien),  ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, επέστρεψε ως φυσικός συνεχιστής από την Βιέννη, εκτοξεύοντας την επιχείρηση σε νέα ύψη, προσθέτοντας πρωτοποριακό σχεδιασμό και αντίληψη στην δόμηση κτηρίων.

 

Τα κτήρια που έχουν ανεγερθεί έκτοτε ξεχωρίζουν τόσο για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό όσο για την εικαστική παρέμβαση που τα κάνουν μοναδικά.

 


 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ